<small>Costa Blanca</small> De Perfecte Bestemming <small>Costa Blanca</small> De Perfecte Bestemming

Costa Blanca De Perfecte Bestemming

Verschillende jaren al wordt Spanje erkend als één van de beste en aangenaamste Europese landen om in te leven.Combineer het gezonde mediterraans klimaat met de Spaanse cultuur en de vele lokale tradities met de wondermooie kustlijn , de levenskwaliteit , de overweldigende natuur en de goede bereikbaarheid en het zal niemand verbazen waarom zovele buitenlanders over gaan tot de aankoop van een woning in Spanje (als vakantieverblijf en/of om er te komen wonen).Als golffanaat bent U al zeker helemaal aan het goede adres. Nergens anders in Europa vindt je een beter klimaat dat het mogelijk maakt het hele jaar door te golfen. Golflegendes Seve Ballesteros en Bernard Langer waren hier dan ook vaste klanten

BEREIKBAARHEID

Spanje is gemakkelijk te bereiken met de auto de trein of het vliegtuig .Er is een groot aanbod van gunstig geprijsde vluchten van en naar Spanje en dit het hele jaar door.( Oostende , Brussel,Charleroi , Eindhoven , Maastricht )

De Costa Blanca Zuid en Costa Calida beschikken over 2 vlieghavens : Alicante en Murcia ( nu : Corvera)( vroeger San Javier )

Onlangs nog is de vlieghaven van Alicante uitgebreid met een nieuwe terminal die de nu al uitstekende dienstverlening nog extra ten goede zal komen.

KLIMAAT

In de kustprovincies zoals Alicante , Valencia en Murcia genieten de mensen van de zon, de zee en de vele rustige stranden en dit het hele jaar rond. Nog een belangrijk feit is dat de Costa Blanca Zuid steeds minder regendagen telt dan het noordelijk deel van de Costa Blanca..Ook zijn er gemiddeld 300 dagen zonneschijn in de Costa Blanca Zuid. Tijdens de zomermaanden is de gemiddelde temperatuur 30°C en in de wintermaanden bedraagt die 15 °C.

Downloaden Aankoopgids Spanje download WhatsApp