Over ons Over ons

Immojohan Over ons

Immojohan HET BELGISH-NEDERLANDS HUIS

Beste , Ik neem even de tijd om me voor te stellen : Ik ben Johan Jans , afkomstig van Ninove ( tegen Aalst ) Belgie . Ik woon ondertussen al 10 jaar aan de Costa Blanca Zuid Eerst in Cabo Roig ( 10km ten zuiden van Torrevieja ) en nu in Lo Crispin ook 10 km van Torrevieja en tegen Benijofar,Ciudad Quesada en Rojales ).

Ik heb hier verschillende jaren gewerkt voor een tweetal makelaars maar vond dat er toch heel wat scheelde aan de afhandeling van de verkoop...zie de opmerkingen / ervaringen op de voorgaande pagina's in deze brochure.

Daarom heb ik nu een soort Belgisch-Nederlands huis opgericht...de kantoorruimte is al aangekocht...en...de bedoeling is om aan mijn landgenoten een perfecte service te verlenen en dit aan eerlijke prijzen...want dat stoot mij het meest tegen de borst hier in Spanje.....de onwetendheid van de buitenlandse koper wordt soms schaamteloos misbruikt om voor alles hoge(re) prijzen aan te rekenen.

Alle diensten zullen aan een correcte en eerljke prijs aangeboden worden...en ...onze doelgroep zijn de nederlandstalige klanten..ik wil niet het zoveelste kantoor aan de Costa Blanca zijn dat zoveel mogelijk woningen wil verkopen aan alle mogelijke nationaliteiten ...neen....de service en prijs-kwaliteit is prioritair.

Mijn werkwijze

Ik sta volledig ter uwer beschikking om U te helpen met een woning hier aan de Costa Blanca te zoeken/vinden en dit uiteraard volledig vrijblijvend en zonder enige verplichting/druk en dit zonder extra en/of overbodige kosten.

Mijn doel en betrachting is om correcte en goede informatie te bezorgen en er voor te zorgen dat U niet teveel betaald ( wat jammer genoeg wél veel voor komt )


 1. Als U met mij in zee gaat betaald U géén 15% kosten ( notaris,registratierechten,advocaat,enz...) zoals de meeste kantoren aanrekenen.( bij ons ongeveer 11 à 13,75 % naargelang de aankoopprijs van de woning , ze ook mijn rekenvoorbeeldjes )
 2. Ik zorg ( als U dat wenst en zonder verplichting ) voor een goede , betaalbare en onafhankelijke en geregistreerde advocaat die U nodig hebt bij de aankoop van een woning in Spanje.
 3. Bij het verlijden van de akte bij de notaris blijf ik er de hele tijd bij en zorg voor de vertaling want daar gebeurt alles natuurlijk enkel en alleen in het Spaans.
 4. Bij aanschaf van een woning hebt U een NIE nummer nodig.....bijna alle kantoren rekenen U hiervoor 300 euro aan ( 150€ per persoon ) ....ik doe dat gratis voor jullie...( jullie zorgen enkel voor de pasfoto's en de enige kost die je moet betalen is de fiscale zegel van 9,6 euro ) Indien volmacht nodig betaald U bij ons ook alleen de "spaanse " prijs ttz..120 € voor de 2 personen NIE en volmacht inbegrepen ).
ImmoJohan

U hebt duplicaten van sleutels nodig

 • Ik bezorg jullie adressen waar een sleutel kan bijgemaakt worden voor slecht 1€ /kopie.
 • Bij aankoop woning : U wenst uw sloten te vervangen ?
  Bij de aankoop van een tweedehandswoning raad ik altijd aan de cilinders te vervangen daar je nooit weet wie er nog een sleutel heeft van de aangekochte woning ( poetsdienst,zwembadman,buren,vrienden, key-holder...enz....julie betalen de cilinders en ik vervang ze gratis voor jullie.
 • Energieleveranciers en internet providers...ik bezorg jullie onafhankelijke informatie.
 • Sleutelbeheer
  géén dure overeenkomsten maar gewoon gratis.
 • Poetsdienst voor uw woning indien gezocht
  géén dure contracten en/of forfait prijzen maar U betaalt gewoon de Spaanse prijs ttz 8€/uur .
 • Voor onze klanten hebben we ook een luchthaventransport vanaf 38 euro.
 • Klusjesdiensten,renovatiewerken , adressen bedrijven,winkels.... Ik bezorg jullie de beste en goedkoopste adresjes.
 • TV Vlaanderen
  jullie kopen het nodige materiaal en ik installeer alles gratis voor jullie.( montage schotelantenne en afregelen ) enz...

Waarom kiezen voor Immo Johan?

Als familiebedrijf kunnen we U een meer gepersonaliseerde aanpak aanbieden dan de meeste grote spelers op de markt.

We luisteren uitgebreid naar al uw wensen en tonen U enkel woningen die zo goed mogelijk aan uw gestelde criteria voldoen.

Wij garanderen U absoluut géén druk uit te oefenen op welke manier dan ook.

Eens de aankoop is afgerond eindigt voor ons niet onze samenwerking...we staan ter uwer beschikking voor alle vragen of problemen die je kan tegenkomen ( niet enkel i.v.m. de woning )

Voor onze klanten hebben we ook een luchthaventransport vanaf 38 euro. We zijn er fier op dat veel van onze klanten goede vrienden zijn geworden. Een woning gezien op een of andere website die uw interesse heeft gewekt ? U zou gaag uw eigen woning laten bouwen op een bouwgrond ..geen nood ik ken verschillende aannemers die aan Spaanse prijzen uw droomwoning bouwen volledig naar uw voorkeuren En ik persoonlijk volg de werken voor jullie op.

Aarzel niet om contact met me op te nemen , om, geheel vrijblijvend en zonder enige druk , die woning en enkele andere gelijkaardige woningen,indien U dat wenst , te gaan bezichtigen.

Nog iets niet duidelijk ?

Wij nemen uitgebreid de tijd om julie het volledige aankooptraject in detail uit te leggen...

Downloaden Aankoopgids Spanje download WhatsApp