De valkuilen De valkuilen

De valkuilen

Neem steeds een geregistreerde advocaat onder de arm....er zijn heel wat zogezegde advocaten aan het werk hier aan de Costa Blanca...op zich is daar niets mee ...maar als er iets mis loopt hebben die geen verzekering om U schadeloosstelling te betalen....een geregistreerde advocaat is verplicht om zo'n verzekering te hebben.

Oppassen met Portals ...op heel veel portals plaatsen vele immokantoren lokkertjes...ttz....heel gunstig geprijsde appartementen en woningen maar eens hier in Spanje bieden ze je "alternatieven" aan want de meeste van die aanbiedingen zijn al "verkocht"....deze lokkertjes dienen enkel om je binnen te halen...het is zo doorzichtig maar velen laten er zich aan vangen ( 10 jaar gelden ikzelf ook hoor)...en ja...eens in Spanje wil je natuurlijk niet naar huis gaan zonder iets te kopen. Maar wees niet radelooos...er staan duizenden huizen te koop dus vindt je de eerste keer niets dan kom je gewoon eens terug op huizenjacht..Nooit iets overhaast kopen is de boodschap.

Nooit u laten registreren als klant bij een kantoor vooraleer je zeker bent dat je ook met hen effectief gaat kopen...zoals eerder gemeld ...je kan bijna eendert welke woning kopen bij eendert welke makelaar omdat bijna alle makelaars met elkaar samenwerken... de reden dat ik dit vernoem is de volgende : eens je geregistreerd staat als klant bij kantoor X dan kan een ander kantoor je geen woning van die makelaar X meer verkopen....dat is zo een beetje de afspraak die de makelaars onder elkaar hebben en dat wordt ook strikt nageleefd/opgevolgd.

Gratis inspectie trips

Is nog zo'n trucje om je als klant binnen te halen...maar vergeet niet : gratis bestaat niet ...op de een of andere manier betaal je dat dubbel en dik terug ! ( duurdere advocaatkosten duurdere NIE ,Volmacht,afhandelingskosten ,enz...enz.......)

Trouwens ...als je de kleine lettertjes leest van z'n inspectie trip : bij het niet aankopen van een pand moet je toch alles ( hotel,vlucht,restaurant ) betalen.

Downloaden Aankoopgids Spanje download WhatsApp